dijous, 7 de gener del 2010

Indicadors

Si dic que a Catalunya la senyalització està feta per despistar l'enemic, no descobreixo res suposo a ningú. De fet, el millor resum d'aquest tarannà el reflexa la resposta que me va donar un conductor d'autobús de línia interurbana quan li vaig dir que tenia el rètol mal posat:"qui puja ja sap on va". Així doncs, per què cal posar indicadors? No... si lògica en té.

A Sabadell som més xulos, per això. Com que som més urbanites i anem de moderns, hem decidit posar indicadors (a la fi). Però es clar, a algú se li veu la boina. Igual que van posar els nous mapes de les marquisines de bus amb faltes d'ortografia, i els seients de les parades per nòrdics, la retolació no podia ser diferent.

Però suposo que diran "Què passa? Com més informació millor no?" Per això suposo que cal deixar els indicadors antics quan es posen de nous.



I com que els canvis sobtats, de vegades són difícils de pair, dos metres més endavant, per si de cas, deixen que els nous al darrera dels vells. Igual és perquè no els toqui el sol i es conservin millor.

Aquests monuments a la voluntat de reciclar informació urbana el podreu trobar a la Ctra de Terrassa.