dissabte, 6 de març del 2010

Rosa Diez: racista espanyolista

Aquesta "senyora" porta des que va iniciar la seva aventura política particular amb UPD intentant viure a costa del racisme espanyolista imperant. Les seves campanyes amb la imatge d'un DNI, un paperot, ja era prou explícita de les seves intencions: imposar la seva nacionalitat a tothom.

Contra Catalunya, tenint en compte que s'ha de superar a un PPSOE que també exploten aquesta vesant racista, és una persona que s'ha lluït en poc temps. Ens ha insultat i dit de tot: acomplexats, sectaris, feixistes, frívols... i cada cop que obre la boca és per intentar fer creure als ignorants espanyols que a Catalunya anem poc menys que perseguint amb una destral als castellans pel carrer.

Així doncs, no és d'estranyar que quan aquesta senyora visita una universitat, alguns catalans amb encara un mínim d'orgull propi li plantin cara. L'estrany i malaltís és si no passés. I encara n'hi ha que s'escuden rere "el dret d'expressió" per defensar que aquesta senyora vingui a casa nostra a insultar-nos impunement. Als catalans ens tanquen repetidors de TV en ple segle XXI, ens imposen el castellà en més de 200 lleis estatals, la nostra llengua no és oficial de l'estat on ens obliguen a viure ( ni per conseqüència a Europa), per contra els comentaris sobre el rei o la seva família són penats i multats, per exemple.

En resum, a l'estat espanyol el racisme espanyolista contra Catalunya és considerat normal, mentre que qualsevol intent dels catalans per defensar-se o mostrar un mínim d'orgull sempre és interpretat com una "agressió intol·lerant" per part de la caverna espanyolista. És al història de sempre: els febles no tenen dret a defensar-se, i els catalans encara no tenim ni dret a l'estat espanyol a dir-nos com a tals. Només cal veure que l'estatutet de pa sucat-amb-oli que alguns van votar porta 3 anys en mans d'uns feixistes amb carnet sense que ningú obri la boca si no és per insultar als catalans.

No sé si els jueus convidarien a Hitler a que els fes una conferència en nom de la "llibertat d'expressió", però per a alguns catalans sembla que qualsevol imbècil que surt per la TV insultant-los es guanya el dret de venir a les nostres universitats a explicar les seves nèures i complexes. En un país normal aquesta senyora formaria part d'una colla de tertulians del cor d'algun programa de matinada, però a l'estat espanyol té un partit polític i no m'estranya que estigui en contra de la independència de la nostra nació, perquè se li acabarien els arguments si assolíssim (que l'assolirem) aquest propòsit.

Malgrat això, ara sortiran les típiques veus meselles catalanes llepant el cul dels racistes espanyols dient coses com que "no tots els catalans són així" o "eren 4 indepes, no tots som indepes" o d'altres de semblants. Ningú recordarà els insults d'aquesta senyora contra Catalunya, el seu menyspreu total per la nostra llengua i cultura, les mentides insistentment repetides a mitjans espanyoleros ni les seves campanyes ignorant la nostra llengua. No. Només faran genoflexions demanant perdó pels qui encara tenen una mica de decència com a ésser humà.

Per mi, aquesta senyora ja va venir a provocar i s'ha endut el que volia: propaganda per justificar les seves mentides a a l'estat espanyol: "ho veus com ens persegueixen amb una destral?". El tema és si als catalans ens ha d'importar ja a aquestes alçades el que diguin o deixin de dir els racistes espanyols. Hauríem de prendre les nostres decisions i per suposat, defensar la nostra integritat i autoestima. Deixar-se insultar, convidar a qui t'insulta i demanar disculpes per no deixar-se insultar és una malaltia de manca d'autoestima lamentable que no diu gaire res de bo a favor d'un poble. Per tant, gràcies als manifestants per fer visible que encara ens queda un bri d'orgull de ser catalans.

1 comentari:

Jordi Bonvehí Castañé ha dit...

Lamentable en tots els aspectes, davant aquests subjectes millor resposta és girar-li l'esquena. Viu de la confrontació i el negacionisme intransigent.

Juga amb avantatge sempre i amb les cartes marcades, és tramposa en discurs i en praxis política.

Neoliberal sense solta ni volta, no encaixa ni en el binomi PSOE-PP, això a l'estat espanyol, es esta en l'outsiderisme polític.

Bon article Cèsar!