dijous, 3 de gener del 2008

Suport a la vaga de conductors de bus

Com a treballador, només puc que estar d'acord amb les reivindicacions dels conductors de bus de Barcelona. Jo també he patit aquest abús d'un dia només de festa a la setmana durant molts anys, és inhumà, i jo només el feia entre setmana. Per tant puc entendre aquesta reivindicació, la llàstima és que com passa actualment amb totes les reivindicacions només s'liquin quan s'aconsegueixen a un sector laboral determinat, i no a tothom.

Com a estudiant, no només hi estic d'acord amb ells, sinó que el SEPC dóna suport a la vaga, doncs fa temps que es reclama millores en els transports públics en general, i gratuïtat dels transports pels estudiants.

El paper de l'administració i de TV3 em sembla patètic, intentant pressionar els legítims drets de protestar dels treballadors amb imatges d'usuaris imbècils que no saben o no volen saber que hi ha vaga i que surten a la tele dient que "porten una hora esperant". I què esperen?? I per què ho treuen a la tele gent suposadament perjudicada pels busos? Manipulació. Que parlin de la manca de transports públics a Catalunya i dels seus preus! I de les condicions dels qui treballen.

Quina hipocresia, parlant del preu de la benzina, que s'ha d'estalviar, pero aquests polítics no fan res per millorar el transport públic, ni tan sols, ara ho sabem, tenen cura dels seus treballadors. Uns treballadors, que cal recordar, pateixen abusos i agressions diverses al seu lloc de feina per part d'usuaris exaltats.