dimarts, 22 de setembre del 2009

La merda espanyolista

Aquests dies estem assistint al desmaquillatge de la merda espanyolista i al ridícul dels llepaculs zombis colonitzants que li fan el joc des de Catalunya amb un patètic messellatge sucursalista (Pere Quart).

Al meravellós article de Victor Alexandre...

http://blogs.e-noticies.com/victor-alexandre/la_falange_catalana_del_psoe.html

...poc s'hi pot afegir. És ridícul sentir com Montilla intenta desqualificar actes democràtics escudant-se en la submissió obedient de l'esclau.

Se multipliquen arreu dels país l'entesa PP + PSOE comtra un dret fonamental de l'home. I això que no és vinculant! Que la merda espanyolista és merda i fa pudor, darrerament sobre les evidències. Tantes que ja només un cec les pot negar (amb perdó dels cecs que no tenen culpa): governen junts al País Basc, a l'ajuntament de Sabadell, a Sitges i d'altres poblacions voten junts contra les propostes de referendum...

Quina mena de governant nega al seu país el màxim que es pot tenir? Quin en el seu estat de lucidessa pot coartar la llibertat d'expressió? Doncs Montilla, el mateix que va dir que Catalunya no era cap nació ; l'espanyolisme ranci amb tele5 al capdavant i els sucursalistes de pro amb por de perdre les engrunes que els llença l'amo des del seu tron de lladre.

No s'entén com més gent no es rebota: els tranports són una merda, l'atur és galopant, les situacions de pobresa és multipliquen, els desemparats també, l'educació s'encareix, la conciliació és impossible, les mancances de tot tipus són evidents.

Per quan la independència? No podem aguantar més sent esclaus d'aquesta merda espanyolista: visca la terra lliure! Volem (i necessitem) un estat propi ja!