dimarts, 10 de juny del 2008

Air Berlin i Herr Hunold

Redéu com s'ha posat el bloc d'en Joan Puig! Sembla que tots els nazis, ignorants i botiflers (espanyols ells, en general) s'hagin posat d'acord per fer l'única cosa que saben fer: insultar i vomitar la seva merda d'impotència fent servir les majúscules i el subratllat. Segurament els seus coneixements informàtics no els dóna per més.

El millor és veure suposats alemanys cridant al boicot contra les illes, l'única cosa que conéixen fora del seu país ;D. Aquest Herr Hunold, o és imbècil, o s'ho creu el que diu. I la veritat, no sé què és pitjor. En general, els alemanys, per la seva forma institucional i tarannà no entenen gaire com estan les coses a l'estat espanyol. Però pensava que almenys a les altes esferes havia una mica seny i coneixement. Ja veig que almenys en el cas d'aquest senyor anava errat.

Vilaweb ha fet un bon resum de les notícies aparegudes a mitjans europeus: dedicat als qui acusen els catalans de tancats! I força contra aquesta companyia! Boicot! Hi ha altres alternatives millors.